777

Menikmati Makanan Korea Di Dubu Yo


Anda suka kan makanan Korea? Jika ya, anda patut mencuba makan di Dubu Yo. Kedai ini di antara kedai makanan Korea yang patut anda cuba.

Masuk sini dan tak tahu apa nak order? Buka menu dan tanyakan sahaja kepada waiter. Insya Allah kita Akan mendapat gambaran apa yang Akan dihidang kan.


Tak pun... Poster macam ni mesti Ada dipamerkan di luar restoran. Nampak sedap!


Keadaan restoran lengang semasa kami sampai. Ok! Boleh pilih mana nak duduk :)


Anak bujang dah tak sabar nak order!

Menu pilihan kami? 



Meh nak cerita. Nasi tu add on. Warna purple. Siapa biasa makan beras perang? Macam tu la rasa Dan rupanya. Kontot-kontot gemuk-gemuk. Bukan macam beras basmati yang hensem kurus Dan tinggi lampai. Siapa tak biasa makan beras perang, tak suka kot ;p


Yang dalam tray tiga serangkai tu boleh refill Kalau nak. Haaaa... Ada tauge, Sayur jeruk Dan pasta. Kami refill pasta.si comel suka makan.


Sup Tu pula, kami pilih sup seafood : Ada dua ekor udang sederhana besar, 3 kepah, sedikit potongan sotong Dan tauhu lembut. Sedap!

Dessert adalah tau foo far sejuk.


Apa Ada dalam bowl besar Tu? Haaaa... Daging goreng berbawang. Atasnya Ada telur mata.

Tambah Korean pancake. Yummmm! Sedap! 

8 comments:

  1. sy suka makan beras perang. tapi kat dubu2 tekak sy x bole in laa. Hehe selera orang beza2 ye dok?

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...